Ενημέρωση για espiv

Για όσους δε το γνωρίζουν ο server του espiv βρίσκεται στο Πάντειο πανεπιστήμιο. Τις τελευταίες μέρες  ενημερωθήκαμε ότι δρομολογούνται κινήσεις καταγραφής των server που υπάρχουν στο Πάντειο. Οι κινήσεις
έγιναν έπειτα από την έκταση που πήρε το θέμα του indymedia και τηλεφώνημα στον πρύτανη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Γνωρίζουμε ότι στόχος της καταγραφής είναι το μετέπειτα κλείσιμο του
server.

Στο πλαίσιο αυτό κάναμε μια σειρά από ενέργειες όπως μοίρασμα κειμένων, αφισοκόλληση στη σχολή, πίεση προς τις πρυτανικές αρχές, απαιτώντας την τελεσίδικη κάλυψη της IP που χρησιμοποιούμε, μέσα από τη καθιέρωση του δικαιώματος χρήση των δικτυακών υπηρεσιών από ομάδες για πολιτικούς λόγους.

Την Τρίτη στις 10:00 πρόκειται να συνεδριάσει η Σύγκλητος του Παντείου, η οποία μέσα στα άλλα θα εξετάσει και το αίτημα μας, που υποστηρίζεται με ανάλογα αιτήματα από φοιτητικές ομάδες και παρατάξεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς του Παντείου.

Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10πμ τη Τρίτη 1 Δεκέμβρη στον κήπο του Παντείου.

cybrigade.org

afisa2

afisa1

Τα τελευταία κείμενα της ομάδας :

keimeno

keimeno2

[Ενημέρωση]

Μετά από την πίεση που ασκήθηκε από τη συλλογικότητα cybrigade.org με την σύμπραξη αριστερών παρατάξεων του πανεπιστημίου προς τις πρυτανικές αρχές, δόθηκε μια προσωρινή λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί.
Ωστόσο τέθηκαν οι βάσεις για την οριστική διευθέτηση. Δείγμα είναι το ψήφισμα συμπαράστασης της παντειακής συγκλήτου προς τον πρύτανη του πολυτεχνείου Μουτζούρη.
Το ζήτημα κατεβάσματος του κινηματικού server espiv.net απομακρύνθηκε. Ο αγώνας για την ελευθερία του λόγου και για την κατοχύρωση του διαδικτυακού ασύλου θα συνεχιστεί.Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους/ες που μας στηρίξατε φυσικά και ηθικά.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας μαζί τόσο στο διαδίκτυο όσο και στο δρόμο.

Leave a Reply